Forud for en premieren den 13. april i Japan og simulcast på Crunchyroll udgav den officielle hjemmeside og Twitter-konto for Black Butler animeen en helt ny nøgle illustration til den kommende Public School Arc serie.

Crunchyroll streamer som sagt animeen i engelsktalende, latinamerikanske og europæiske lande. Det vil altså også sige herhjemme i Danmark. Crunchyroll har tidligere udtalt, at den licenserede animeen til streaming over hele verden undtagen Japan.

Folkene bag

Kenjiro Okada instruerer Black Butler: Public School Arc hos animationsstudiet CloverWorks, mens Hiroyuki Yoshino står for seriens sammensætning, og Yumi Shimizu står for karakterdesigns.

Illustration

Black Butler -Public School Arc- TV Anime illustration

Beskrivelse af serien som helhed

Blot et stenkast fra London ligger herregården i det berømte Phantomhive jarldømme, dets herre Ciel Phantomhive. Earl Phantomhive er en kæmpe i handelens verden, dronning Victorias trofaste tjener. . . og en splejs af en tolv-årig dreng. Heldigvis er hans loyale butler, Sebastian, altid ved hans side, klar til at udføre den unge mesters ønsker.

Og uanset om Sebastian bliver kaldt til for at redde et middagsselskab, der er gået galt, eller undersøge de mørke hemmeligheder i Londons underverden, er der praktisk talt intet, Sebastian ikke kan gøre. Faktisk kan man endda sige, at Sebastian er for god til at være sand. . . eller i det mindste er han for god til at være menneske. . .

Beskrivelse af denne historie

Butler Sebastian Michaelis arbejder sammen med sin 13-årige herre, jarlen Ciel Phantomhive. De udfører det beskidte arbejde som “dronningens vagthund” i det nittende århundredes Englands grove underverden.

En dag modtager Ciel et brev fra dronning Victoria, der fortæller ham, at flere elever på Weston College, en af Englands bedste offentlige skoler, tilsyneladende er forsvundet… inklusive en slægtning til hende ved navn Derrick. Således infiltrerer Sebastian og Ciel Weston College for at komme til bunds i sagen. Hvad skete der egentlig med disse elever?

Om mangaen bag

Den originale Black Butler manga af Yana Toboso er blevet udgivet siden 2006 i Square Enixs G Monthly GFantasy shonen manga magasin, og en engelsksproget version er også tilgængelig fra Yen Press.

Kilde

Crunchyroll

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,