Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men på trods af seriens tidligere enorme popularitet har jeg ikke set megen snak om den på dansk, så jeg støvede den af fra min backlog.

Den officielle hjemmeside for Black Butler: Public School Arc, den nye tv-anime-adaption af Yana Tobosos Black Butler manga, har annonceret at serien får premiere til april 2024. Hjemmesiden afslørede også et nyt “velkomst” billede til Ciel Phantomhive til minde om hans fødselsdag:

Black Butler: Public School Arc kommer til foråret 2024
©Yana Toboso/SQUARE ENIX, Project Black Butler

Crunchyroll streamer animeen i engelsktalende, latinamerikanske og europæiske lande – altså herhjemme. Crunchyroll har tidligere udtalt, at den licenserede animeen til streaming over hele verden undtagen Japan.

Beskrivelse

Butler Sebastian Michaelis arbejder sammen med sin 13-årige herre, jarlen Ciel Phantomhive, for at udføre det beskidte arbejde som “dronningens vagthund” i det nittende århundredes Englands grove underverden.

En dag modtager Ciel et brev fra dronning Victoria, der fortæller ham, at flere elever på Weston College, en af Englands bedste offentlige skoler, tilsyneladende er forsvundet… inklusive en slægtning til hende ved navn Derrick. Således infiltrerer Sebastian og Ciel Weston College for at komme til bunds i sagen. Hvad skete der egentlig med disse elever?

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,