Her er den første trailer for den kommende anime Pseudo Harem (Giji Harem), der er baseret på Yu Saitos manga af samme navn. Den handler om en pige, der er så forelsket i en fyr at hun bruger sine skuespils evner til at skabe forskellige personer, der er betagede af ham. Serien laves af Studio Nomad, der ikke har afsløret nogen udgivelsesdato endnu.

Studio Nomad har hjemmeside og en Twitter (X) konto til at promovere Pseudo Harem (Giji Harem). Du kan finde yderligere serieinformation og illustrationer der i stil med dem nederst her.

Beskrivelse

Pseudo Harem handler om en kærlighedsramt skuespillerinde og en klassekammerat fra dramaklubben. Eiji ønsker at være attraktiv og populær og vil have et harem af piger, der beguder ham. Intet af dette er realistisk, men Rin vil stadig gerne hjælpe ham. Hun er trods alt ret betaget af ham. Hun bruger sine skuespillerevner til at skildre forskellige waifu-arketyper, fra tsundere til roligt elegante skønheder. Rin ville ikke engang afslå Eijis anmodning om, at hun skulle have catgirl cosplay på. Så meget som hun elsker ham, kan hun ikke få sig selv til at tilstå, når hun ikke allerede spiller skuespil. Denne skuespillerinde har en form for skræk udenfor scenen.

Karakterer

  • Eiji Kitahama — Nobuhiko Okamoto (Katsuki Bakugo i My Hero Academia). En elev i dramaklubben, der drømmer om at være vellidt nok til at få et harem.
  • Rin Nanakura — Saori Hayami (Oyuki i Urusei Yatsura (2022)). En medstuderende i dramaklubben. Hun bruger sine uforlignelige skuespilfærdigheder til at påtage sig forskellige personligheder, som Eiji kan lide. Hun elsker ham i al hemmelighed, men er for genert til at tilstå uden at spille skuespil.
  • Ayaka Nanakura — Mai Narumi (Virginia “Ginny” Robertson i League of Nations Air Force Aviation Magic Band Luminous Witches). Rins lillesøster og folkeskoleelev.

Om mangaen bag

Yu Saito skrev og illustrerede den originale Pseudo Harem (Giji Harem) mangaserie fra 20. juni 2018 til 5. marts 2021. Shogakukan udgav alle seks bind i Monthly Shonen Sunday.

Galleri

Kilde

Kategoriseret i: