Jeg ved at der er blevet talt rigeligt om den, men det skader ikke at vende serien igen et par uger efter de første så traileren.

En live-streamet special til Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Hashira Training Arc tv-anime sæsonen udgav en ny salgsfremmende video og nøglevisuel forrige lørdag.

Videoen annoncerer, at den næste sæson af den til stadighed populære Demon Slayer anime får premiere på Fuji TV-kanalen og dens tilknyttede selskaber med en en-times special den 12. maj kl. 23:15. (15:45 herhjemme, det kan dog ske at der er lidt forsinkelse i forhold til hvornår den begynder på Crunchyroll, hvor vi kan se den lovligt).
Videoen indeholder også åbningstemasangen “Mugen” (Dreams) af MY FIRST STORY x HYDE.

Beskrivelse (af hele serien)

Siden oldtiden har rygter floreret om menneskeædende dæmoner, der lurer i skoven. På grund af dette begiver de lokale byfolk sig aldrig udenfor om natten. Legenden siger, at en Dæmon Dræber (Demon Slayer) også strejfer om natten og jager disse blodtørstige dæmoner. For unge Tanjiro vil disse rygter snart blive hans barske virkelighed…

Lige siden sin fars død har Tanjiro påtaget sig at forsørge sin familie. Selvom deres liv kan være hærdet af tragedie, har de fundet lykken. Men den flygtige varme bliver knust en dag, da Tanjiro finder sin familie slagtet og den enlige overlevende, hans søster Nezuko, forvandlet til en dæmon.
Demon dræberen Tomioka kommer for at dræbe Nezuko, men han er overrasket over at se de to beskyttende hinanden, hvor hun normalt havde dræbt sin bror.
Til hans overraskelse viser Nezuko stadig tegn på menneskelige følelser og tanker… Således begynder Tanjiros ønske om at bekæmpe dæmoner og gøre sin søster til menneske igen.

Illustration

Demon Slayer: Hashira Training Arc anime trailer
©吾峠呼世晴/集英社・アニプレックス・ufotable

Kilder

Crunchyroll

LiveChart.me

Kategoriseret i: