Den kommende Jii-san Baa-san Wakagaeru anime begynder på japansk TV om et par uger den 7. april.

Beskrivelse

Et ældre par, der har været sammen i mange år, bliver pludselig ungt igen!

Shozo og Ine er et ældre ægtepar, der driver en æblefarm i Aomori. En dag vågner de op og opdager, at de er blevet unge igen! En komedie om et heftigt og kærligt par med en smuk bedstefar og en smuk bedstemor!
Historien følger det unge gamle pars hverdag og familietid, og man kan se dem trodse de unges forventninger.

Roller

  • Shozo: Shinichiro Miki
  • Ine: Mamiko Noto
  • Mino: Shiori Mikami
  • Shiori: Nao Toyama

Shinichiro Miki (Shozo) og Mamiko Noto (Ine) gentager deres roller fra den stemmelagte manga på YouTube. Den første udgave af den stemmelagte manga nedenfor har engelske undertekster og blev udgivet den 21. november 2020. Den anden stemmetegneserie blev udgivet den 22. oktober 2021.

Om serien bag

Den oprindelige Jiisan Baasan Wakagaeru webmanga blev skrevet og illustreret af Araido og blev først udgivet på Twitter og Pixiv i oktober 2019. Serien blev derefter også taget op af Kadokawa under deres Media Factory mærke Monthly Comic Alunna. Serien er samlet i 7 bind fra november 2023 og slutter med det ottende.

Tidligere illustrationer

Kilde

YouTube

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,