Jeg ved at der er blevet talt lidt om den, men det skader ikke at vende serien igen et par uger efter denne annoncering.

Warner Bros. Japan annoncerede forrige lørdag, at den femte sæson af Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? (Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Darō ka) animeen har undertitlen V: Goddess of Harvest Arc (Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Darō ka V: Hōjō no Megami-hen). Den nye sæson får premiere til efteråret 2024.

Karakter illustrationer

Virksomheden afslørede også nye figurer til Bell, Hestia og Syr.

Warner Bros. Japan annoncerede også forrige lørdag, at bogserien, inklusive romaner og manga, har 17 millioner eksemplarer i omløb (ikke solgt) på verdensplan.

Beskrivelse (af serien generelt)

Da guderne kedede sig, steg de ned for at leve blandt mennesker. For at gøre dette opgav de næsten alle deres gaver – bortset fra den velsignelse, som de giver til deres tilhængere – deres “familie” – og som gør dem i stand til at kæmpe mod monstre af alle slags i dungeon labyrinten, samle skatte, øge deres evner og gøre alt, hvad fantasyhelte gør.
Nogle familier er store og magtfulde, deres medlemmer beundrede helte.
Og så er der Hestia familien , bestående af gudinden Hestia og hendes eneste tilhænger, unge Bell. Den 14-årige vil gerne blive en stor helt, men frem for alt vil han møde sin drømmekvinde i dungeonen og imponere hende. Ærgerligt, at når han endelig finder hende, skal han først reddes af hende…

Folkene bag

Det tilbagevendende personale for den femte sæson inkluderer instruktør Hideki Tachibana hos studiet J.C. Staff, seriekompositions-forfatterne Fujino Ōmori og Hideki Shirane, karakterdesigneren Shigeki Kimoto, komponisten Keiji Inai, produktionsselskabet EGG FIRM, art director Yūki Kobayashi, baggrundskunstneren Jeong Ryeon Kim (ledsaget af Akira Suzuki), farvedesigner Tomomi Andō, lydinstruktør Jin Aketagawa, redaktør Kentarō Tsubone og direktør for fotografering Shingo Fukuyo.

Animeen vil også have en tilbagevendende rollebesætning.

Om sidste sæson

Den forrige fjerde DanMachi sæson blev igen instrueret af Hideki Tachibana hos Studio J.C. Staff og havde premiere i juli 2022. Hideki Shirane og serieskaberen Fujino Omori var ansvarlige for seriens sammensætning, mens Shigeki Kimoto bidrog med karakterdesignet. Jin Aketagawa var med som lydinstruktør.

Illustration

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? sæson 5 info
©大森藤ノ・SBクリエイティブ/ダンまち5製作委員会

På illustrationen til de nye afsnit kan læses: “Jeg vil have mit ønske til at gå i opfyldelse.”

Promo video

Kilder

Crunchyroll

LiveChart.me

Kategoriseret i: