På et event, der fejrede 10-års jubilæet for “Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?!” (DanMachi kort) serien, blev det annonceret, at en femte sæson af tv-anime adaptionen er i produktion. Der er allerede udgivet en første promo-video og en illustration.

På illustrationen til de nye afsnit kan læses: “Jeg vil have mit ønske til at gå i opfyldelse.”

DanMachi får femte anime sæson
©Fujino Omori-SB Creative Corp./Danmachi5 Project

Den forrige fjerde DanMachi sæson blev igen instrueret af Hideki Tachibana hos Studio J.C. Staff og havde premiere i juli 2022. Hideki Shirane og serieskaberen Fujino Omori var ansvarlige for seriens sammensætning, mens Shigeki Kimoto bidrog med karakterdesignet. Jin Aketagawa var med som lydinstruktør.

Beskrivelse

Da guderne kedede sig, steg de ned for at leve blandt mennesker. For at gøre dette opgav de næsten alle deres gaver – bortset fra den velsignelse, som de giver til deres tilhængere – deres “familie” – og som gør dem i stand til at kæmpe mod monstre af alle slags i dungeon labyrinten, samle skatte, øge deres evner og gøre alt, hvad fantasyhelte gør.
Nogle familier er store og magtfulde, deres medlemmer beundrede helte.
Og så er der Hestia familien , bestående af gudinden Hestia og hendes eneste tilhænger, unge Bell. Den 14-årige vil gerne blive en stor helt, men frem for alt vil han møde sin drømmekvinde i dungeonen og imponere hende. Ærgerligt, at når han endelig finder hende, skal han først reddes af hende…

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,