Jeg ved at der er blevet talt lidt om den på danske fora, men det skader ikke at vende den igen.

Personalet bag Warner Bros. Japan og Wit Studios originale Suicide Squad ISEKAI anime afslørede torsdag en ny illustration og animeens tredje trailer, som viser den afsluttende temasang “Go-Getters” med Mori Calliope.

Mori Calliope vil også optræde i animeens scenebegivenhed ved AnimeJapan 2024 den 23. marts.

Suicide Squad Isekai anime trailer 3

Animeen får verdenspremiere i 2024. Tomoyasu Hotei opfører åbningstemasangen “Another World.

Roller

 • Anna Nagase som Harley Quinn
 • Yuichiro Umehara som The Joker
 • Reigo Yamaguchi som Deadshot
 • Takehito Koyasu som Peacemaker
 • Jun Fukuyama som Clayface
 • Subaru Kimura som King Shark
 • Taku Yashiro som Rick Flag
 • Kujira som Amanda Waller
 • Chika Anzai som Katana
 • Reina Ueda som Fione
 • Mamiko Noto som Aldora
 • Jun Fukushima som Cecil

Beskrivelse

I den kriminalitetsplagede Gotham-by har Amanda Waller, lederen af A.R.G.U.S., samlet en gruppe berygtede kriminelle til en mission: Harley Quinn, Deadshot, Peacemaker, Clayface og King Shark. Disse DC-superskurke sendes ind i et overjordisk rige, der er forbundet med denne verden gennem en port. Det er en verden af sværd og magi, hvor orker hærger og drager hersker over himlen – en “ISEKAI”!

Harley og andre går amok efter ankomsten til ISEKAI, men bliver taget til fange af kongerigets soldater og sendt i fængsel. De har kun 72 timer, før bomben på deres hals eksploderer. Deadline nærmer sig med hastige skridt. Efter forhandlinger med dronning Aldora var betingelsen for befrielse erobringen af den fjendtlige kejserlige hær. De har intet andet valg end at kaste sig hoved først ind i kampens frontlinje.

De løber; de dør. De taber; de dør.
Med deres liv på spil, kan Harley Quinn og The Suicide Squad overleve i ISEKAI?
Gør jer klar til den pulserende saga om elite-taskforcen kendt som “Suicide Squad”, når de begiver sig ud på et forbløffende eventyr! Lad festen begynde!

Kilder

Kategoriseret i: