På Virtual Market Winter 2021 flytter convience storen (konbini) ind i et hjørne af Parareal Akihabara, en digital genskabelse af otaku-mekkaet.

Du kan finde 15 udvalgte produkter såsom riskugler og slik fra de produkter, der sælges i Lawsons rigtige butikker med billeder og 3D-modeller. Når mqn nærmer sig hvert produkt og klikker på det, vil de tiltrækkende aspekter og priserne for det pågældende produkt blive vist.

Lawson convenience stores får en virtuel afdeling i Parareal Akihabara metaverse
Lawson convenience stores får en virtuel afdeling i Parareal Akihabara metaverse

Der er også et hjørne, hvor man kan skabe sin egen julekage ved at vælge 3 toppings til 3D-modellens kagemateriale. Hvis man deltager i denne originale kageproduktion har Lawson en kampagne hvor man ved lodtrækning kan vinde en “premium roulade gratis billet”, som kan bruges i rigtige Lawson butikker.

Der er også et hjørne, hvor du kan prøve at lave stegt kylling.
Du kan stege 3D-modellen Karaage-kun i en frituregryde og lave en “original Karaage-kun”, som du kan lægge i en pakke med dit eget billede taget på stedet. Derudover er der en kampagne for at vinde en “Karaage-kun gratis kupon”, som kan bruges i rigtige Lawson butikker blandt dem, der deltog i denne originale Karaage-kun produktion.

Lawson convenience stores får en virtuel afdeling i Parareal Akihabara metaverse
Lawson convenience stores får en virtuel afdeling i Parareal Akihabara metaverse

Når du trykker på startknappen på selvbetjenings kaffemaskinen, der er installeret i Lawsons virtuelle butik, hældes kaffe i koppen, og du kan gå rundt i det virtuelle rum med den færdige kaffe. Derudover vil dem, der deltog i denne kaffemaskineoplevelse, være med i en lodtrækning om at vinde en “Machi Cafe Coffee Free Kupon”, som kan bruges i rigtige Lawson butikker.

Denne Lawson har selvfølgelig også en virtual bemanding, nemlig flere kendte vtubers: Ruri Asano, Omega Sisters og Aoi Fuji vil fungere som floor managers og assistere kunder, mens Virtual Market Winter 2021 afholdes fra 4. til 19. december.

Virtual Market startede i 2018 og har været i hastig vækst lige siden, da det især har hentet trafik fra den store dojinshi-konvention Comiket, der måtte aflyses flere gange på grund af COVID-19.
I februar i år fik de endda en Guinness verdensrekord for de fleste stande ved en virtual reality-markedsbegivenhed (1.104), og de får nu opmærksomheden fra store virksomheder som Lawson.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,