Hvis nogen var i tvivl var der tale om en aprilsnar. Medens der er mange spændende kulturelle historier og produktioner fra vores naboer i det europæiske øst så gør de sidste års politiske spændinger og politiseren af de populærkulturelle medier i disse områder det mindre interessant at gå i dybden med, når de andre aspekter fylder så meget.

Jeg ved nyheden kommer sent på dagen, men jeg har haft brug for at overveje det grundigt før jeg meldte det ud. Ligesom andre år er det dog vigtigt for mig at få min glæde over aktiviteter frem her på AnimeGuiden og følge med tiden i de nyeste udgivelser. Nu har jeg været flere dage i sommerhus og væk fra de steder jeg normalt frekventerer, så jeg fik tid til at tænke og nu lade det komme ud.

Efter længere tids snak med folk fra biblioteker, bogbutikker, forlag og andre kulturinstitutioner er jeg kommet frem til at anime, japansk animation, nok ikke passer til fremtidens verdensorden. Især troværdige folk online har været med til at åbne mine øjne. Japan og vestlige orienterede kulturretninger er ikke hvad verden ønsker eller har brug for, så siden her skifter fokus og navn til МультфильмыGuiden.

Fremover vil sidens fokus altså være på den glorværdige animation produceret af vores østlige storebror, der kun vil også det bedste. Navnet AnimeGuiden bibeholdes dog indtil videre for nostalgiens skyld – jeg skal også lige finde ud af hvordan man køber domæner med de overlegne kyrilliske bogstaver.

Kategoriseret i:

Tagged i: