Jeg havde fødselsdag i går, hvilket fik mig til at reflektere over årene der er gået. Med 23 år (6. december 2001, ud fra en ældre side fra 2000) har siden her fulgt mig over halvdelen af mit 42 årige liv.

Det er underligt at tænke over, men uden den var der mange ting der ikke var sket for mig. Jeg havde ikke haft det forum på siden i sin tid der fik mig til at møde flere af de venner, der har fulgt mig siden. Samme forum fik jeg samlet folk der startede den forening, der på 18ende år kører her i Odense.I denne forening fandt jeg sammen med min kone. Jeg mødte den pige, hvis daværende kat er mor til min kat. Jeg fik skabt mig et navn, der har givet mig en masse kontakter i flere brancher.
Det var gennem den viden jeg fik fra at udvikle på siden at jeg fik mit første job som underviser i programmering, hvilket gav mig skubbet til at skifte fra folkeskolelærer til voksenundervisning, hvor jeg nu er lektor i IT. Og mere til…

Siden har da også givet mig utroligt meget pres og stress gennem årene for at gøre det bedst muligt for andre. For det at dele min glæde og viden om ting betyder meget for mig. Her er det Japan men det ses også tydeligt i mit valg af være underviser i mange arenaer gennem mit liv.
Det er derfor det indimellem går mig på når der ikke er megen respons på det jeg putter op, at andre ikke vil bidrage til projektet mere osv. For det er et projekt ud fra kærlighed, og jeg tror blindt på at andre også må se den kærlighed og følge den. Uden dette ville al passionen og tiden brugt derpå jo være spildt – plus det ville være underligt når det nu betyder så meget for mig.

Samlet har siden altså defineret mig men som alt andet er har der også være triste sider. Sådan er livet vel, også for langvarige, passionsfyldte hobby projekter.

Så medens AnimeGuiden ikke har fødselsdag endnu, og trods alt er noget yngre end mig, håber jeg da at jeg finder en balance for at den stadig kan give mig og især andre glæde fremover.

Fødselsdagstanker

* Jeg ved ikke hvem, der har tegnet illustrationen her, men I kan læse tanker om min brug af billeder i dette gamle indlæg.

Kategoriseret i:

Tagged i:

,