Jeg har ikke set snak om serien herhjemme, så det skader ikke at bringe det selvom at der er gået et par uger.

Der er kommet endnu en teaser trailer til en anime-adaption af Mato Kousakas I May Be a Guild Receptionist, But I’ll Solo Any Boss to Clock Out on Time (Guild no Uketsuke Jō Desu ga, Zangyō wa Iyananode Boss o Solo Tōbatosu Shiyou to Omoimasu) light novel serie.

Anime adaptionen animeres af CloverWorks og får premiere her i 2024. Det vil altså tidligst sige i sommer sæson eller til efteråret.

Beskrivelse

Alina Clover meldte sig til at være receptionist for Adventurers Guild og troede, at det ville være hendes billet til det gode liv. Desværre bliver hendes drømmejob til et mareridt af overarbejde hver gang eventyrere går i stå med at rydde en dungeon. For at redde sig selv fra papirarbejde begynder Alina selv at slå monstre ihjel for at løse problemet! Nu mangler hun bare at holde sine aktiviteter hemmelige…

Om serien bag

Kousaka lancerede I May Be a Guild Receptionist, But I’ll Solo Any Boss to Clock Out on Time light novel serien i marts 2021. Kadokawas Dengeki Bunko-aftryk udgav det syvende bind i juni sidste år (2023).
Suzu Yūki lancerede manga adaptionen af værket i Monthly Comic Dengeki Maoh magazine i august 2021. Dengeki Comic Next udgav det fjerde bind i februar i år (2024).

Tidligere video

Kilde

AniToons+

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,