Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Efter at Shangri-La Frontier anime-finalen blev sendt i Japan i slutningen af marts, blev det officielt annonceret, at en anden sæson er på vej. Desuden vil efterfølgeren igen være kontinuerlig to-cours (kvartal) og begynder at blive sendt til oktober. Crunchyroll har bekræftet at de også vil streame den, ligesom første sæson.

Beskrivelse

Den studerende Rakuro Hizutome er kun interesseret i én ting: dårligt programmerede videospil. Der er ikke noget, han nyder at gøre mere i sin fritid end at snuppe disse perler af dårlig spiludvikling, slynge sig igennem dem og til sidst besejre dem. Da han endelig løb tør for dårlige spil, blev VR-spillet Shangri-La Frontier foreslået ham.

Rakuro tager udfordringen op: han logger ind, bygger en så mærkelig karakter som muligt, der ligner et træskonæb, springer tutorial over og sætter ud for at opdage alle hemmeligheder i spillets verden. Og dette spil er episk på alle måder…

Illustration

Shangri-La Frontier anime sæson to kommer til oktober

Kilder

Crunchyroll

LiveChart.me

MyAnimeList

Kategoriseret i: