Det er nu blevet annonceret via den officielle X (tidlgiere Twitter) konto for anime-adaptionen af ​​webromanen Shangri-La Frontier af Katarina, at serien vil få sin japanske tv-premiere den 1. oktober 2023.

Teaser trailer

Folkene bag

Toshiyuki Kubooka (Elaina’s Journey, Harukana Receive) er ansvarlig for instruktion hos Studio C2C med støtte fra assisterende instruktør Hiroki Ikeshita. Kazuyuki Fudeyasu (Black Clover, In the Land of Leadale) står for seriens sammensætning og manuskripter, mens Ayumi Kurashima (DEVILMAN crybaby) ikke kun bidrager med karakterdesigns, men fungerer også som animationschef. Satoshi Sakai er action-instruktør, og musikken er af monaca. Åbningssangen “BROKEN GAMES” bliver sunget af FZMZ, mens CHiCO bidrager med slutningen med “Ace”.

Serien vil kunne ses på Crunchyroll og bliver to cours (kvartaler) lang.

Stemmer

  • Yuma Uchida som Sunraku/Rakuro Hizutome
  • Azumi Waki som Psyger-0/Rei Saiga
  • Yoko Hikasa som Arthur Pencilgon/Towa Amane
  • Makoto Koichi som Oicazzo/Kei Uomi
  • Rina Hidaka som Emul
  • Akio Otsuka som Vysache

Illustration

Shangri-La Frontier anime trailer og info
Shangri-La Frontier©硬梨菜・不二涼介・講談社/「シャングリラ・フロンティア」製作委員会

Beskrivelse

Den studerende Rakuro Hizutome er kun interesseret i én ting: dårligt programmerede videospil. Der er ikke noget, han nyder at gøre mere i sin fritid end at snuppe disse perler af dårlig spiludvikling, slynge sig igennem dem og til sidst besejre dem. Da han endelig løb tør for dårlige spil, blev VR-spillet Shangri-La Frontier foreslået ham.

Rakuro tager udfordringen op: han logger ind, bygger en så mærkelig karakter som muligt, der ligner et træskonæb, springer tutorial over og sætter ud for at opdage alle hemmeligheder i spillets verden. Og dette spil er episk på alle måder…

Tidligere teaser

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,