Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Bandai Namco Pictures annoncerede at de producerer et nyt anime-projekt baseret på Mine Yoshizakis Sgt. Frog (Keroro Gunsō) manga for at fejre animeens 20-års jubilæum. (Den første episode af animeen havde premiere den 3. april 2004.) Bandai Namco Pictures afslørede ikke den ny animes format, men afslørede en reklame video og en illustration.

Video

Beskrivelse

Crunchyroll føjede animeen til sit katalog begyndende i 2021, og det beskriver den således:

Keroro er sergent Frog – lederen af en deling af krigere sendt for at erobre planeten Jorden. Men da de amfibiske angribere opdagede, hvor meget mennesker nyder at dissekere deres kammerater, blev tropperne spredt, missionen blev afbrudt, og Keroro blev forladt. Nu bruger denne engang så stolte soldat mere tid på at bruge en støvsuger, end han gør med krigens våben. Det er langt fra kampens herlighed, men hey, han har i det mindste sit eget værelse. Og selvom invasionen måske er bremset til et hop, længes sergent Frog stadig af og til efter at overvinde sin karaokeafhængighed og samle sine tropper igen.

Om den tidligere anime

Sunrises anime-serie baseret på baseret på Mine Yoshizakis Sgt. Frog (Keroro Gunsō) manga kørte fra 2004 til 2011, og den affødte fem spillefilm.

Illustration

Sgt. Frog manga får nyt anime-projekt, der fejrer 20-års jubilæum
Billeder via PR Times
©吉崎観音/KADOKAWA・BNP・テレビ東京・NAS・BV

Kilder

AnimeNewsNetwork

PRTimes

Kategoriseret i: