Mit navn er Megumin! Den største troldkvinde i Crimson Demon Clan, mester i eksplosionsmagi!

Fra det populære spin-off til KonoSuba serien, tv-animeen KonoSuba: An Explosion on This Wonderful World!, kommer hovedpersonen Megumin i figurform!

Hendes energiske positurer, der viser hendes intelligens i let at forløse landsbyens segl og hendes overdrevne chuunibyou-magi er blevet fanget i denne figur. Den elskede Ærkemager-pige er blevet afbildet i livlige stillinger fuld af energi. Hendes røde øjne, karakteristisk for Crimson Demon Clan, er trofast gengivet. Pandehårene på hendes korte hår, som kan fjernes fra hendes hat, er stylet på en blød måde. Naturligvis er udskiftelige ansigtsdele med hendes signatur øjenklap inkluderet. Kombiner dem med venstre hånd løftet til hendes hår for et sødt triumferende udtryk.

Hendes eventyrlige outfit, med sine røde og orange nuancer og dynamiske kappe, er også fuld af højdepunkter. Nyd den delikate skulptur og farvelægning, især når den er parret med hendes elskede stav i højre hånd.

Den specielle base er designet til at ligne eksplosionsmagi, og det yndige udtryk og positur af Chomusuke, der danser sammen med hende med en tryllebog, vil glæde fans.

Med sin eksplosive nuttethed er Megumin et must-have supplement til dit stærkeste party!

Udkommer april 2025.

1/7 skala figur. 23cm høj.

Lavet af Prime 1 Studio.

Koster bl.a. 2050kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris) og 3800kr. og 4161kr. hos danske butikker (alt inkl.).

Kan bl.a. købes hos

Megumin - Konusuba - An Explosion on This Wonderful World! Prisma Wing
©2023 暁なつめ・三嶋くろね/KADOKAWA/このすば爆焔製作委員会