Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Hakuhodo DY Music & Pictures har annonceret at Tsukasa Tanimais Teogonia light novel serie får en tv-anime-adaption.

Beskrivelse

Det er en tid med krigsførelse, hvor ubarmhjertige kampe fortsætter mellem menneskelige og halvmenneskelige stammer som askeaberne (Macaque) og svinefolket (Ogres), der invaderer menneskelige lande.
Kai, en dreng fra landsbyen Rag, tilbringer sine dage nedsænket i kamp for at beskytte sin landsby.

Midt i de barske kampe, der håndhæves af dem, der besidder enorm magt, kendt som “guardian bearers”, og da hans kammerater falder en efter en, genkalder Kai pludselig minder, han ikke burde have oplevet – minder om en verden med avanceret teknologi og viden om menneskers liv udenfor denne verden.

Og selv om Kai kun var en landsbyboer, bliver han hurtigt involveret i store prøvelser… En storslået fantasyfortælling udfolder sig, der fortæller om en enkelt drengs kamp og vækst i en barsk verden.

Om Romanerne

Tanimai lancerede webromanen på hjemmesiden “Shōsetsuka ni Narō” (Let’s Become Novelists / Lad os blive romanforfattere) i august 2017, og den seneste opdatering var i oktober 2023.
Shufu to Seikatsu Sha udgiver romanserien i bogform under sin Pash! bogserie med illustrationer af Kōichirō Kawano og udgav tredje romanbind i juni 2019.
Shunsuke Aoyama lancerede en manga-adaption på Pash Up! hjemmesiden i 2018. Shufu to Seikatsu Sha udgav det 11. mangabind for en måned siden.

J-Novel Club udgiver light novel serien på engelsk.

Teogonia romaner laves til TV Anime
Billede fra Hakuhodo DY Music & Pictures
©谷舞司/主婦と生活社/神統記(テオゴニア)製作委員会

Kilde

AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,