Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Demon Slayer, Hello Kitty + Laid-Back Camp, How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom, Kyoto Animation, Urasekai Picnic

Hello Kitty udforsker Yamanashi i afslappegt Laid-Back Camp sæson 2 TV anime samarbejde

Demon Slayer filmen er stadig nummer ét

Selv på tredje uge holder Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie: Mugen Train sig stadig på første pladsen med massive 2,499 milliarder yen og 2,028 million biografgængere sidste weekend. Tallene er som altid knapt en uge forsinket.

 Weekend billet salg i Japan (31 oktober til 1 november, 2020)

 (billet salg op til), tallet efter titlen er samlet indtjening siden filmens premiere

 1 (1). Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie: Mugen Train – 15,79 milliarder yen

 2 (ny). Tsumi no Koe – 258 millioner yen

https://youtu.be/eP-Iv6VackM

 3 (ny). Movie PreCure Miracle Leap: A Wonderful Day with Everyone – 180 millioner yen

 4 (2). Kimi no Me ga Toikaketeiru – 420 millioner yen

https://youtu.be/X3zbWxdh-m8

 5 (3). Yoake wo Shinjite – 490 millioner yen

 6 (ny) Tonkatsu DJ Agetaro – 70 millioner yen

 7 (6). Violet Evergarden The Movie – 1,68 milliarder yen

https://youtu.be/uOvWB-I7fN8

 8 (4). TENNET – 2,53 milliarder yen

 9 (5). Asadake! – 1,05 milliarder yen

 10 (6). Wife of a Spy – 180 millioner yen

Kilde

Hello Kitty udforsker Yamanashi i afslappegt Laid-Back Camp sæson 2 TV anime samarbejde

Sanrios populære maskotkarakter Hello Kitty samarbejder med den kommende anden sæson af Laid-Back Camp, som fortsætter med at tilpasse den sunde mangaserie lavet af afro for at vise skønheden i det virkelige liv Yamanashi præfektur. En illustration tegnet af C-Station blev frigivet sammen med den første episode af tre af samarbejdet.

Hello Kitty udforsker Yamanashi i afslappegt Laid-Back Camp sæson 2 TV anime samarbejde

I den første episode ser viHello Kitty udforske Fuefukigawa Fruit Park. Afsnittet kan ses indtil 8. november. Den anden episode vil være tilgængelig fra 16. til 23. november, og den sidste episode vil være tilgængelig fra 30. november til 7. december.

https://youtu.be/M4ZpuWHD8M8

Kilde

How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom TV anime info

Den officielle webside for den kommende TV anime serie baseret på Dojyomarus How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom (Genjitsushugi Yūsha no Ōkoku Saikenki) light novel serie åbnede onsdag og afslørede animes rollebesætning, personale, visuelle og premiere til juli 2021.

How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom TV anime info

Kilde

Kyoto-animation hædres med 2020-mangfoldighedsprisen fra kvinder i animation

Den populære anime-studie Kyoto Animation, kendt for bl.a. A Silent Voice, K-ON!, Sound! Euphonium, Violet Evergarden og mange flere elskede anime-serier og film blev hædret med Women in Animation’s WIA Diversity Awards for 2020 for “forpligtelse til inklusivitet ved at skabe en kønsbalanceret arbejdsplads,” rapporterer Variety.

Women in Animation er en nonprofitorganisation, der er dedikeret til at gøre kvinders stemmer hørt. Organisationen lancerede WIA Diversity Awards for fire år siden sammen med Spark Computer Graphics Society for at anerkende dem i animation, hvad enten det er mennesker, film eller virksomheder, der har haft en betydelig indflydelse på at sætte forskellige stemmer i spidsen, uanset om det er gennem deres egen arbejde eller ved at hjælpe med at opbygge et rum, hvor det arbejde kan blomstre.

Kilde

Urasekai Picnic (Otherside Picnic) billede

Serien begynder til vinter 2021.

Urasekai Picnic (Otherside Picnic) billede

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X