MASHLE: MAGIC AND MUSCLES, tv-anime-adaptionen baseret på shonen fantasy/action-mangaen af samme navn, er ved at afslutte sin seneste historie, og nu er der ifølge et opslag på dets officielle sociale medie-feeds blevet annonceret en sequel-anime for serien.
På nuværende tidspunktet er de nøjagtige detaljer om sequel animeen (såsom formatet og udgivelsesdatoen) endnu ikke blevet afsløret.

Beskrivelse

Dette er en verden af magi, hvor magi bruges til alt. Men dybt inde i skoven findes en ung mand ved navn Mashle, der bruger sin tid på at træne og få større muskler. Han kan ikke bruge magi, men han nyder et fredeligt liv med sin far. Men en dag er hans liv i fare! Vil hans muskuløse krop beskytte ham mod magi-brugerne, der er ude efter at få fat i ham? Kraftfuldt trænede muskler knuser magi, da denne unormale magiske fantasi begynde

Kilder

Crunchyroll

LiveChart.me

Kategoriseret i: