Skolebørn i Japan kan måske siges at være utaknemmelige, de beundrer i hvert fald Demon Slayer helten Tanjiro mere end deres egne forældre, ifølge en undersøgelse foretaget af uddannelses- og forlagsfirmaet Benesse.

Undersøgelsen spurgte 7.661 børn fra tredje til sjette klasse (5.170 piger og 2.491 drenge), der var tilmeldt virksomhedens Shinkenzemi Elementary School Course, om de ting, de kunne lide bedst år, inklusive deres mest beundrede mennesker.

Cirka 30% af de studerende valgte Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba som deres yndlings ting fra 2020. Det er grunden til, at Tanjirō også rangerer så højt og slår mødre ud med 618 stemmer. Mødre var i stand til at samle nok kærlighed til at få andenpladsen lige foran en anden Demon Slayer karakter, Shinobu Kocho. Fædre trækker det korte strå med en 5. plads, en placering under børnenes lærere og over Giyū Tomioka, også en fra Demon Slayer. Faktisk er resten af top 10 Demon Slayer karakterer.

  1. Tanjirō Kamado
  2. Min
  3. Shinobu Kocho
  4. Min lærer
  5. Min far
  6. Giyū Tomioka
  7. Nezuko Kamado
  8. Kyōjuro Rengoku
  9. Zenitsu Agatsuma
  10. Muichiro Tokito

Børnenes andre yndlings ting fra 2020 var videospil, anime og Animal Crossing. Interessant nok inkluderer Benesses skoleprogram også Demon Slayer tema kurser, herunder kanji øvelser.

Kilde

Tagged i:

, , ,