Om et par uger, den 7. juli 2024, begynder den ny, originale anime serie Narenare Cheer.

Kodai Kakimoto, Yuniko Ayana og Midori Goto står for denne originale anime-serie, der laves af DMM.com og P.A. Works.

Beskrivelse

Kanata blev inspireret til at blive cheerleader, da hun var en lille pige. Den stjernepræstation, der udspillede sig foran hende – og den venlige cheerleader, der gav hende et par pomponer – cementerede hendes mål om at heppe.
Da hun voksede op, begyndte Kanata at gå på Takanosaki High School i Gunma, en skole kendt for at vinde cheerleading-mesterskaber. Hun pådrog sig en mindre skade i mellemskolen under en cheerleading-konkurrence, der kostede hende evnen til at hoppe, men hendes drøm lever videre.

Kanatas drømme når ud til en ligesindet gruppe piger, som har deres egne måder at krydse verden på. Fra parkour til capoeira og yoga, disse piger kan det hele. Takanosaki High Schools PoMPoM’er vil heppe så højt de kan og lade deres hjerter give genlyd hos andre.

Karakterer

Tre af de dejlige cheerleaders er som følger:

  • Kanata Misora ​​— Rika Nakagawa (Momiji Ito i Shine Post). Hun blev inspireret til at blive cheerleader efter at have set en rutine i en ung alder.
  • Anna Aveiro — Larissa Tago Takeda (Hisui (baby) i Yashahime: Princess Half-Demon). Hun er halvt japansk og er opvokset i sit hjemland Brasilien. Anna bruger capoeira i sine rutiner og selvforsvar.
  • Megumi Kaionji — Miku Ito (Frenika i Sword Art Online: Alicization). Hun var tidligere kaptajn for sin ungdomsskoles cheerleader-hold. En hændelse ved en konkurrence fik hende indlagt. Megumi gennemgår nu rehabilitering, så hun kan holde et særligt løfte til Kanata.

Illustrationer

Seriens hjemmeside

Seriens X (Twitter) konto

Kilde

Kategoriseret i: