En ny trailer er blevet udgivet på den officielle hjemmeside for den kommende anime “The Magical Girl and the Evil Lieutenant Used to Be Archenemies“. Traileren giver fans et indtryk af de to temasange til serien.

Serien får japansk tv-premiere den 9. juli 2024.

Temasangene er åbningen “Mikansei Rendezvous” af Lezel og afslutningssangen “Itsumo Futari ga Ii ne”, som synges af stemmeskuespillerne Yuki Ono og Mai Nakahara.

Beskrivelse

Historien handler om Mira, den intelligente leder af en ond organisation, der ødelægger alt på dens vej. En dag står en magisk pige ved navn Byakuya Mimori i vejen for organisationen, og Mira forelsker sig i hende ved første blik.

Folkene bag

Akiyo Ohashi (A Stranger on the Beach) instruerer hos Studio BONES, mens Yuniko Ayana (BanG Dream!) tager sig af seriens komposition og manuskripter. Haruko Iizuka (Horimiya) bidrager med karakterdesignerne og MAYUKO (Cells at Work!) komponerer musikken.

Om mangaen bag

Manga-ka Cocoa Fujiwara startede “The Magical Girl and the Evil Lieutenant Used to Be Archenemies” mangaen i Square Enix’ “Gangan Joker” magasin i 2013. Hun døde dog af sygdom i 2015 og var ude af stand til at fuldende historien. Hun blev kun 31 år.
Mangaen består af tre antologier i alt, hvor bind 3 udgives efter samråd med Fujiwaras familie efter hendes død.

Kilde

Kategoriseret i: