Den officielle hjemmeside for tv-animeen baseret på Kei Azumis “alternative social reform fantasy”-romanserie Tsukimichi -Moonlit Fantasy- (Tsuki ga Michhibiku Isekai Dōchū) annoncerede mandag efter sidste afsnit i anden sæson, at serien får en tredje sæson. Hjemmesiden afslørede en illustration til annonceringen:

Tsukimichi -Moonlit Fantasy- får tredje sæson

Beskrivelse

Makoto Misumi er bare en almindelig gymnasieelev, der lever et almindeligt liv, men pludselig bliver han hidkaldt til den anden verden for at blive en “helt”. Den anden verdens gudinde fornærmer ham dog for at være anderledes og fjerner hans “helt” titel, før hun kaster ham ud i ørkenen ved verdens kanten. Mens han vandrer i ørkenen, møder Makoto drager, edderkopper, orker, dværge og alle mulige ikke-menneskelige stammer. Fordi Makoto kommer fra en anden verden, er han i stand til at frigøre utænkelige magiske kræfter og kampfærdigheder. Men hvordan skal han håndtere sine møder med forskellige arter og overleve i sit nye miljø. I denne fantasi forsøger Makoto at omdanne den anden verden til et bedre sted på trods af at mennesker og guder har vendt ryggen til ham.

Tidligere illustrationer til Tsukumichi anime-serien

Kilder

Kategoriseret i: