Produktionsselskabet Aniplex åbnede en officiel hjemmeside og en X(Twitter) konto for en tv-anime-adaption af Seiju Amanos I’m Getting Married to a Girl I Hate in My Class (Class no Daikirai na Joshi to Kekkon suru Koto ni Natta.) light novel serie i går mandag. Siden afslører hovedrollen, en teaser-illustration (billedet) og en annonceringspromo.

Trailer

Beskrivelse

Saito Houjou, en gymnasieelev, giftede sig med Sakuramori Akane, en klassekammerat og hans værste fjende i skolen.

“Hvis du fortæller resten af ​​klassen, at vi er gift, slår jeg dig ihjel!”
“Jeg vil heller ikke have, at de skal vide det. Det nytter ikke noget!”

Deres nygifte liv gik ikke godt, og de skændtes konstant. Men efterhånden som de går i deres daglige liv, bliver kløften mellem dem mindre, de har sjovere tider sammen, og de kommer gradvist til at forstå hinanden.

Saito opdager Akanes søde side, som han aldrig havde set før, og Akane genkender gradvist hendes skjulte følelser… Det hjertebankende nygifte liv for to mennesker, der ikke kan se ud til at være ærlige over for hinanden, starter her!

Stemmer

Stemmeskuespillerinden Hinaki Yano (Wonder Egg Priority, Love Live! Nijigasaki Gakuen School Idol Doukoukai) spiller hovedrollen som den kvindelige hovedkarakter Akane Sakuramori.

Om romanerne bag

Amano begyndte i samarbejde med MF Bunko J redaktionen at skrive den romantiske komedie-roman på Kakuyomu webstedet i december 2020. Kadokawa begyndte at udgive serien under deres MF Bunko J forlag den måned, med illustrationer af Nanami Narumi. Det ottende bind kom til salg i november 2023.

Illustration

I'm Getting Married to a Girl I Hate in My Class laves til anime

Kilder

Kategoriseret i: