Den kommende “Baban Baban Ban Vampire” anime, der er baseret på mangaserien af samme navn, bliver lavet af Studio GAINA (en af resterne af det legendariske Gainax, der gik konkurs for lidt tid siden). Animeen er planlagt til at få premiere til januar 2025. Udover en anime-atisering er en live-action-film også på vej.

Beskrivelse

BL-mangaen (her “Bloody Love Comedy”) handler om en 450-årig vampyr ved navn Ranmaru, der arbejder på deltid i et gammelt badehus. Han ønsker en 18-årig jomfrus blod og holder derfor øje med den 15-årige Rihito, søn af badehusejeren, så han ikke mister sin mødom.

Folkene bag

Itsuro Kawasaki (The Foolish Angel Dances with the Devil) instruerer anime-serien og også er ansvarlig for manuskripterne. Han assisteres af Takahiro Tamano (We Never Learn: BOKUBEN). Yukiko Ban (Dusk maiden of Amnesia) fungerer som animationschef og er også ansvarlig for karakterdesign. I mellemtiden blev Julydex hyret til at sørge for det musikalske akkompagnement.

Roller

  • Daisuke Namikawa som Ranmaru Mori
  • Yusuke Kobayashi som Rihito Tatsuno

Om mangaen bag

Okujima lancerede “Baban Baban Ban Vampire” serien i Akita Shotens “Bessatsu Shōnen Champion” magasin i oktober 2021. I Japan har serien indtil videre omfattet syv bøger. Historien er endnu ikke tilgængelig her på de sprog, de fleste læser.

Illustration

Baban Baban Ban Vampire anime trailer og info
© 奥嶋ひろまさ(秋田書店)/アニメ「バババ」製作委員会

Kilde

Kategoriseret i: