Der er kommet en ny teaser-trailer og en ny central illustration til den kommende, nye animefilm baseret på Riyoko Ikedas ikoniske manga Rose of Versailles tirsdag.

Den nye teaser løfter sløret for filmens rollebesætning og personale, og den meddeler også, at filmen får premiere i begyndelsen af ​​2025. (Den engelske oversættelse, der er leveret af teaseren, viser åbningen som “det tidlige forår”, men den originale japanske tekst kan også betyde nytårsperioden .)

Beskrivelse

Oscar François de Jarjayes, opvokset som “søn” og arving af en generals familie, forklæder sig som en smuk kvinde i herretøj.
Marie Antoinette ankommer fra nabolandet Østrig som brud for at blive en ædel og yndefuld dronning.
Oscars tjener og barndomsven, almuen André Grandier.
Hans Axel von Fersen, en smuk og intelligent greve fra Sverige.
De mødes i Versailles, Frankrig i det velstående slutningen af ​​det 18. århundrede og lever deres respektive skæbner smukt, mens de bliver kastet rundt af tidens tidevand.

Roller

  • Miyuki Sawashiro som Oscar François de Jarjayes
  • Aya Hirano som Marie Antoinette
  • Toshiyuki Toyonaga som André Grandier
  • Kazuki Katō som Hans Axel von Fersen

Folkene bag

  • Instruktør: Ai Yoshimura (Daily Lives of High School Boys. My Teen Romantic Comedy SNAFU)
  • Manuskripter: Tomoko Konparu (Ashita no Nadja, Uta no Prince-sama – Maji Love 1000%)
  • Karakter design: Mariko Oka (First Love Monster, Hell Girl)
  • Musik producer: Hiroyuki Sawano (Attack on Titan, Blue Exorcist)
  • Musik: Hiroyuki Sawano, Kohta Yamamoto (Kaina of the Great Snow Sea, 86).
  • Studie: Mappa

Om mangaen bag og tidligere værker

Ikeda udgav den originale manga i Shueishas Weekly Margaret magasin fra 1972 til 1973. “Historien om kærlighed og skæbne” foregår i Dronning Marie Antoinettes intrigefyldte hof før og under den franske revolutions omvæltninger. Lady Oscar er en ung kvinde, der er opdraget som mand til at tjene i paladsvagterne.

Mangaen inspirerede til en 40-episoders anime i 1979-1980. Ud over tv-anime-serien inspirerede mangaen en animationsfilm fra 1990, en længe lovet, men ikke-udgivet animeret filmgenindspilning, flerårige musicals af den helt kvindelige Takarazuka Revue siden 1974 og en fransk/japansk film fra 1978. For nylig har DLE Inc. skabt autoriserede parodishorts med Flash-animation.

Mangaen var inspireration for Shiritsu BeruBara Academy ~Versailles no Bara Re*imagination~ (Private BeruBara Academy: Rose of Versailles Re*imagination) projektet fra Otomate. Projektet havde både en uspecificeret “skærmbearbejdning” og en spilbearbejdning i gang samtidigt.

Illustration

Rose of Versailles anime film trailer
Illustration fra Rose of Versailles film’s X/Twitter

Kilder

Kategoriseret i: