Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Den officielle hjemmeside for Rent-a-Girlfriend (Kanojo, Okarishimasu) tv-anime adaptionen af mangaen af samme navn annoncerede en fjerde sæson ​​for at fejre syv årsdagen for Reiji Miyajimas originale manga. Den nye sæson er planlagt til at få premiere i 2025.

Den ny sæson vil dække Hawaiians delen af historien.

Beskrivelse

Kinoshita Kazuya er en 20-årig fiasko af en universitetsstuderende. Han nåede at kysse sin kæreste én gang, men blev dumpet efter en måned. “Øh… For fanden. Det vil jeg aldrig gå igennem igen.”

Helt ondskabsfuldt bruger Kazuya en bestemt metode til at date en pige. Han går hen til deres mødested og hører pludselig: “Du er Kazuya-kun, ikke?” En smuk pige, der børstede sit lange, sorte hår bag øret, var der og smilede til ham. Hendes navn var Mizuhara Chizuru.
Noget ægte er født efter blot en enkelt leje! En hensynsløs rom-com fyldt med kærlighed og spænding er ved at begynde!

De tidligere anime

Anime-adaptionen er produceret af TMS Entertainment. TV-anime-serien blev sendt i tre sæsoner af hver 12 afsnit i sommeren 2020, 2022 og 2023. Crunchyroll simulcastede tv-anime-serien med undertekster over hele verden, undtagen Asien.

Om mangaen bag

Kanojo, Okarishimasu, også kendt som KanoKari, adapterer Miyajimas romantiske komedie-manga, som begyndte at blive udgivet i Weekly Shounen Magazine i juli 2017. Kodansha udgav det 37. bind den 17. juli. Mangaen har samlet 13 millioner eksemplarer af dens udgivelse i omløb.

Miyajima begyndte at tegne en spin-off-manga med titlen Rent-A-(Really Shy!)-Girlfriend (Kanojo, Hitomishirimasu), i Magazine pocket i juni 2020. Tredje bind blev udgivet i maj 2022.

Kodansha USA licenserede både den originale og spin-off manga på engelsk i henholdsvis juli 2019 og marts 2021. Det 25. bind af den originale manga blev sat til salg den 2. juli, og det 26. bind er planlagt til en udgivelse den 3. september. Det tredje bind af spin-off-mangaen blev udgivet i november 2022.

Illustration

Rent-A-Girlfriend får 4 anime sæson i 2025
Billede via Reiji Miyajimas X/Twitter konto
© 宮島礼吏/講談社

Kilde

Kategoriseret i: