Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Den kommende Demon Lord, Retry! R anime adaption har afsløret en vigtig illustration, teaser trailer, og bekræftet, at sæsonen begynder til oktober 2024. GEKKOU animerer sæsonen. EKACHI EPILKA animerede sæson 1.

Beskrivelse

Den oprindelige serie

Hvad gør du, når det MMO, du har drevet i 15 år, slutter? Akira Ono fik ikke meget af et valg – han vågnede op fanget inde i sit eget spils verden i kroppen af sin karakter i spillet: Dæmonherren. Med et udstødt barn som sin sidemand, prøver han sit bedste for at overleve sin egen skabelses grusomme fantasy-verden, retsforfølgelse fra de gode og selvfølgelig den endelige boss.

Efterfølgeren

Dæmonherren fortsætter sit eventyr i denne fornyede serie! Efter at have stødt på den mystiske entitet i det laveste niveau af Bastille Dungeon, drager han ud til Hellion Territory, hvor Grand Devils kæmper om dominansen af riget. Med tilføjelsen af en ny rådgiver – den (tilsyneladende) håbløse optimist Akane – bliver Dæmonherrens hær endnu mere farverig, og deres kapringer bliver endnu mere skøre.

Illustration

Demon Lord, Retry! R trailer og illustration

Om historien bag

Animen er baseret på Demon Lord, Retry! (Maou-sama, Retry!) light novel serien skrevet af Kurone Kanzaki. Romanerne blev oprindeligt udgivet under Futabashas Monster Bunko afdeling med Koji Ogatas illustrationer. Efter tre bind blev romanen flyttet til M Novels, fuldstændig revideret og udgivet med nye illustrationer, denne gang af Makoto Iino. Der er i øjeblikket 8 bind ude.

En manga-adaption skrevet af Kurone Kanzaki og illustreret af Amaru Minotake kørte i Gaugau Monster fra 2017 til 2019. Efterfølgeren med titlen Demon Lord, Retry! R, af samme kunstner, begyndte i 2020. på Web Comic Action-platformen.
J-Novel Club har licenseret både manga og light novels på engelsk.

Kilde

Kategoriseret i: