Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Manga og bøger

Det amerikanske militær udgiver moe manga

100807usa24

Der er mange japanere, der er utilfredse med at USA stadig har baser og en kraftig militær tilstedeværelse i landet, og samarbejdet koster dem da også  milliarder udover den sårede nationale stolthed ved at have et andet lands tropper på sin jord. Således blev den sidste japanske premier minister tvunget til at gå af fordi han ikke holdt løfter til folket i Okinawa om at flytte en forhadt amerikansk base.

Måske derfor udgav Hovedkvarteret for United States Armed Forces i Japan i onsdags det første “nummer” af en manga de har lavet i samarbejde med Maritan manga skaberne for at fejre 50-året for allliancen mellem USA og Japan.

Our Alliance — A Lasting Partnership (Watashi-tachi no Dōmei — Eizoku-teki Partnership) er lavet af kunstneren Yukio Hirai, Hobby Japan skribenten “Col. Ayabe” og andre skabere der arbejdede på Maritan.

Mangaen handler om den japanske pige Anzu Arai og Usa-kun, en amerikansk dreng som bor ved Anzus familie medens han besøger Japan. Medens Usa-kun bor der beskytter han den japanske husholdning mod kakkerlakker og andre farer medens han pædagogisk fortæller om fordelene ved alliancen.
Personernes navne er ordspil på “USA” og den japanske udtale af “alliance”, “arai-ansu”. Der er også personer med der repræsenterer den amerikanske hær og den japanske hær.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL Siden indeholder materiale der er 18+)
Kilde AnimeNewsNetwork

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af den søde Kuma Kuma Bear begynder til april.

Anime-miljø

Jeg lovede jo at dele nytårshilsener fra folk relatered til anime, så her er en mere. Illustration fra den officielle konto til Is the...

Blog

Jeg var i Aarhus i torsdags og fik købt lidt manga i butikkerne der.

Manga og bøger

Ny salgsrekord for manga (og tegneserier generelt), en komedie der slutter og ny romaner af populære skabere begynder.