Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Mecha-Ude: Mechanical Arms trailer
Mecha-Ude: Mechanical Arms trailer

Anime

Mecha-Ude: Mechanical Arms trailer

Mecha-Ude aimeen der først blev lavet af studerende og crowdfundet i 2019, får en fuld serie.

Den officielle hjemmeside for den kommende Mecha-Ude: Mechanical Arms anime afslørede flere detaljer om animeen sammen med en ny trailer.

Sae Okamoto (MECHA-UDE) instruerer den nye anime hos Studio TriF. Yasuhiro Nakanishi (My Love Story with Yamada-kun at Lv999) skriver manuskriptet, mens Terumi Nishii (chefanimationsinstruktør på JUJUTSU KAISEN 0) og Yoko Uchida (nøgleanimator på SPY x FAMILY) har ansvaret for karakterdesign. Musikken er komponeret af Hiroyuki Sawano, Kouta Yamamoto og DAIKI fra AWSM.
Anime serien er planlagt til at komme næste år.

Følgende medvirkende blev annonceret:

  • Toshiyuki Toyonaga som Hikaru
  • Tomokazu Sugita som Alma
  • Yu Shimamura som Aki
  • Romi Park som Kagami
  • Yuichi Nakamura som Fist

Den originale pilot af den originale anime blev skabt og instrueret af animator og illustrator Sae Okamoto. Også involveret var en gruppe skabere kaldet TriF, bestående af studerende og frivillige fra Fukuoka.
Efter succesfuld crowdfunding via Kickstarter og CAMPFIRE 2018 producerede dette hold så i fællesskab det cirka 25 minutter lange pilotafsnit, der udkom i 2019, inden produktionen af ​​anime-serien blev officielt annonceret.
Dette pilot afsnit kan ses her, da afsnittet stadig er online her fire år efter, så for en gang skyld en glædelig nyhed i forhold til streaming ting der ellers har det med at ting går væk.

Ud over den nye anime har franchisen også fået en prolog-manga via LINE Manga og ebookjapan, med flere kapitler, der kommer ugentligt. De første tre kapitler vil være tilgængelige gratis. Yderligere kapitler kan derefter købes. Men venter du længere, kan du læse dem gratis efter et stykke tid. Gruppen TriF er ansvarlig for historien, mens historien bliver redigeret af Yoshino Koyoka, kendt for mangaen “Aria the secret Ammo”.

Beskrivelse

En dag møder mellemskoleeleven Hikaru Amatsuga den mystiske “Ude” mekaniske livsform ved navn Alma. Alma forsøger at knytte sig til Hikarus krop for at give sig selv energi, men det mislykkes. I stedet binder Alma sig til den hættetrøje, som Hikaru har på.
I mellemtiden planlægger en stor virksomhed kaldet Kagami Group at slavebinde Mecha-Udes og bruge dem som våben. Selvfølgelig er de også efter Alma. Men ARMS, en organisation, der kæmper for Mecha-Udes frihed, leder også efter Alma.
Hikaru, der ikke ønsker at efterlade Alma i en svækket tilstand, trækker i den hættetrøje, Alma er bundet til, og bliver dermed draget ind i begivenhederne, der udspiller sig mellem brugerne af Mecha-Ude…

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...