Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk trods titlens popularitet i visse kredse støvede jeg den af fra min backlog.

given sequel filmen Part 2 “Umi e” har udgivet en ny trailer og illustration og afsløret at filmen får premiere den 20 september i Japan. Lerche animerer filmen.

Trailer

Beskrivelse

På en eller anden måde mistede guitaren, som han plejede at spille, og basketballkampene, som han fandt så sjove, deres tiltrækningskraft… Det var indtil Ritsuka Uenoyama tilfældigt mødte Mafuyu Sato. Ritsuka var begyndt at miste sin passion for musik i sin hverdag, men så hører han Mafuyu synge for første gang. Sangen giver genlyd i hans hjerte, og afstanden mellem dem begynder at ændre sig.

Illustration

given sequel film 2 illustration

Om filmene

Dette er del to af den ny film historie, og dermed den tredje film i franchisen (eller den anden, hvis man regner de to film fra i år som én samlet, hvilket japanerne angiver dem som).
Det blev annonceret tidligere på året med en teaser-video (herunder). Given TV-anime serien havde premiere i sommeren 2019. Den var på 11 afsnit. Den første film, som var 60 minutter lang, udkom i 2020. Studio Lerche animerede ligeledes dem begge, så de har indtil videre stået for hele franchisen.

Animeen er baseret på en manga af Natsuki Kizu. Det startede udgivelse i 2013 i Shinshokans Cheri+ magasin. SuBLime licenserede den på engelsk.
Udover TV-anime og film har Given serien også en OVA fra 2021, med titlen Given: on the other hand (også lavet af Lerche).

Ældre teaser til den første film

Kilde

Kategoriseret i: