I sidste uge ble det annonceret at den tidligere annoncerede Given efterfølger er en film, der vil blive vist i to dele. For at fejre meddelelsen afslørede den populære BL-serie også en opsummeringsvideo, der ser tilbage på historien indtil videre:

Recap film

Om filmen

Dette er den anden film i franchisen. Det blev annonceret tidligere på året med en teaser-video (herunder). Given TV-anime havde premiere i sommeren 2019. Den havde 11 afsnit. Filmen, som var 60 minutter lang, udkom i 2020. Studio Lerche animerede begge.

Animen er baseret på en manga af Natsuki Kizu. Det startede udgivelse i 2013 i Shinshokans Cheri+ magasin. SuBLime licenserede den på engelsk.
Udover TV-anime og film har Given serien også en OVA fra 2021, med titlen Given: on the other hand (også lavet af Lerche).

Beskrivelse

På en eller anden måde mistede guitaren, som han plejede at spille, og basketballkampene, som han fandt så sjove, deres tiltrækningskraft… Det var indtil Ritsuka Uenoyama tilfældigt mødte Mafuyu Sato. Ritsuka var begyndt at miste sin passion for musik i sin hverdag, men så hører han Mafuyu synge for første gang. Sangen giver genlyd i hans hjerte, og afstanden mellem dem begynder at ændre sig.

Teaser

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,