Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

5biRaOg4iWM
5biRaOg4iWM

Anime

Given sequel er en to-delt film

I sidste uge ble det annonceret at den tidligere annoncerede Given efterfølger er en film, der vil blive vist i to dele. For at fejre meddelelsen afslørede den populære BL-serie også en opsummeringsvideo, der ser tilbage på historien indtil videre:

Recap film

Om filmen

Dette er den anden film i franchisen. Det blev annonceret tidligere på året med en teaser-video (herunder). Given TV-anime havde premiere i sommeren 2019. Den havde 11 afsnit. Filmen, som var 60 minutter lang, udkom i 2020. Studio Lerche animerede begge.

Animen er baseret på en manga af Natsuki Kizu. Det startede udgivelse i 2013 i Shinshokans Cheri+ magasin. SuBLime licenserede den på engelsk.
Udover TV-anime og film har Given serien også en OVA fra 2021, med titlen Given: on the other hand (også lavet af Lerche).

Beskrivelse

På en eller anden måde mistede guitaren, som han plejede at spille, og basketballkampene, som han fandt så sjove, deres tiltrækningskraft… Det var indtil Ritsuka Uenoyama tilfældigt mødte Mafuyu Sato. Ritsuka var begyndt at miste sin passion for musik i sin hverdag, men så hører han Mafuyu synge for første gang. Sangen giver genlyd i hans hjerte, og afstanden mellem dem begynder at ændre sig.

Teaser

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.