Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Her er en ny nøgle illustration til anden anime sæson af Ron Kamonohashi’s Forbidden Deductions TV anime serien. Den er baseret på på Akira Amanos manga af næsten samme navn, Ron Kamonohashi: Deranged Detective (Kamonohashi Ron no Kindan Suiri). Akira Amano er mest kendt for Katekyo Hitman Reborn.

Anden sæson af Ron Kamonohashi’s Forbidden Deduction anime serien kommer et år efter den første, til oktober 2024 (hvor den første havde premiere den 2. oktober 2023 og fra starten annoncerede at der “kom mere”).

Ron Kamonohashi’s Forbidden Deductions anime sæson 2 illustration

Animeen laves fortsat af studiet Diomedéa.

Beskrivelse

Ron Kamonohashi er en mester i sit håndværk. Som den bedste i sin klasse på det velkendte BLUE detektivakademi og med en opklaringsprocent på 100% er der intet, der står i vejen for hans stejle karriere. Men hvorfor spilder sådan et geni sit talent og lukker sig af fra omverdenen i sin lejlighed?
Detektiv Totomaru Isshiki skal først løse dette mysterium, før han kan få Rons hjælp til at opklare en række mystiske mord. For desværre mangler den naive Toto selv enhver form for talent for kombination…

Kilder

Kategoriseret i: