I det kommende Disgaea D2 kan man noget med monstrene, som man ikke kunne i de tidligere spil. Overlord Laharl er nemlig træt af at gå rundt, så han har valgt at give udvalgte monstre i hans tjeneste æren af at bære ham rundt, noget der kaldes Prinnyback systemet.

Med Prinnyback systemet kan spillerne hoppe på ryggen af Prinnier, drager og mothmen, indtil videre de eneste monstre der vises ud fra screenshotne ovenfor, så man kan håbe at Disgaea D2 giver os chancen for at ride i kamp på alle monstre i spillet.

Der er også et kompatibilitets system der hjælper den ridende person med at få et stat boost fra gangeren de benytter, og for at man kan grinde hurtigt kan personer der danner par som Prinnyback riddere dele experience points med deres gangere.

Der kommer også nye team angreb fra personer og monstre, f.eks. Nekohameha Wave som kan ses ovenfor.

Spillet udkommer den 20 marts i Japan.

Kilde Siliconera
Kilde Japanator

Kategoriseret i: