Ifølge forsiden af januar nummeret af Bessatsu Shounen magasinet er der en TV anime af Isayama Hajimes overnaturlig-action serie Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) i produktion. Den vil blive vist første gang på japansk TV til foråret 2013.

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

Billedet af forsiden, der indeholdt annonceringen, kunne oprindeligt ses på den officielle hjemmeside for Bessatsu Shounen. Den er dog siden blevet fjernet, hvilket kunne tyde på at nyheden er sluppet ud tidligt.

Shingeki no Kyojin manga serien er indtil videre på 9 bind, hvoraf det første udkom den 17 marts 2010. Den begyndte serialisering i Bessatsu Shounen magasinet i 2009.


Opsummering

For flere hundrede år siden blev menneskeheden næsten udryddet af kæmper. Kæmper er typisk flere etager høje, ser ud til ikke at have nogen intelligens, spiser mennesker og værst af alt, ser ud til at gøre det for sjov skyld og ikke som mad. En lille del af menneskeheden overlevede ved at gemme sig i en by med ekstremt høje mure, endnu højere end den højeste kæmpe.

Byen har nu ikke set en kæmpe i over 100 år. Teenage drengen Elen og hans stedsøster Mikasa oplever noget frygteligt, da byens mure bliver ødelagt af en super kæmpe der dukker op ud af den blå luft. Idet de mindre kæmper strømmer ind i byen ser de to børn til rædsel medens deres mor bliver spist levende. Elen sværger at hun vil dræbe hver eneste kæmpe og tage hævn for menneskeheden.


Folkene bag

  • Instruktør: Tetsurou Araki
  • Series komposition: Kobayashi Yasuko
  • Character Designer: Asano Kyoji
  • Animations studio: Wit Studio; Production I.G

Stemmer

  • Ellen: Kaji Yuki
  • Misaka: Ishikawa Yui
  • Armin: Inoue Marina

Kilde Hachima
Kilde
Kodansha
Kilde
Japanator
Kilde
Moetron

Kategoriseret i: