Magilumiere Magical Girls Inc.” har afsløret en ny nøgle illustration og seriens premiere den 4. oktober i år (2024). MOE og J.C.STAFF animerer serien.

Illustration

Magilumiere Magical Girls Inc. TV anime illustration og info

Beskrivelse

Der er aldrig en kedelig dag på kontoret, når du er en magisk pige!
Leder du efter noget nyt?
Noget udfordrende?
Noget meget højt betalt?
Udryddelse af monstre er et spændende, tempofyldt felt, der får dig ud bag et skrivebord og ind i kampen. Med over 500 magiske pigefirmaer nu i drift, er du sikker på at finde en stilling – og en uniform – der passer. Start din karriere som en magisk pige i dag!

Kana Sakuragi er en fremragende kandidat til jobbet. Ethvert job! Hun er motiveret og organiseret og har en fantastisk hukommelse. Så hvorfor har hun interviewet hos over 15 virksomheder uden at have modtaget et eneste tilbud?
Hun forsøger at bevare en positiv holdning, men det ser ud til, at hendes uheld kun bliver værre, når et monster styrter ned i hendes seneste interview.
Mens kaos opstår, finder hun ud af, at hun hjælper den magiske pige, der kommer dem til undsætning og ender med mere end blot sit liv til gengæld. Mød den nyeste magiske pige hos Magilumiere Magical Girls Inc.!

Trailer

Kilde

Kategoriseret i: