Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set nogen snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

With Vengeance, Sincerely, Your Broken Saintess” laves får en ‘light anime’ adaptation (lige som en motion comic). Den er planlagt til at udkomme 2025 og animations produktionen varetages af IMAGICA Infos / Imageworks Studio.

Annoncerings video

Beskrivelse

Lua er en helgen-kandidat, der besidder kraften til helbredelse. Men hendes evne havde én fejl: hun kunne kun helbrede andre ved at overføre deres sår til sig selv. På grund af dette mobbede andre hende og kaldte hende den “faldne hellige”. Men det generede ikke Lua, fordi hendes bedste veninde Arianne altid stod op for hende.

En dag var Luas forelskelse, kommandør Garrett, på randen af ​​døden efter et dyreangreb. Lua helbredte ham, hvilket efterlod hende på randen af ​​døden. Da hun vågnede, fandt hun ud af, at al æren var givet til Arianne, og hun så endelig sin bedste vens sande farve.
Ødelagt, Lua er fortabt og hjælpeløs, da den anden prins dukker op foran hende med et fristende tilbud. Hvad ville der ske med Lua, når hun begynder sit nye liv som skurk?

With Vengeance, Sincerely, Your Broken Saintess laves til light anime

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,