Zombie Grisa er den tredje del i det kinesiske firma Snail Shells originale actionfigurserie, “My Otherworldly Adventure” – og hun er klar til at slutte sig til din samling!

På trods af at han er en zombie, har Grisa en charmerende, genert side, der skaber en fængslende kontrast. Hendes krop er pakket ind i bandager, der afgiver en lidt sårbar og hjælpeløs stemning. Men hendes mest karakteristiske træk er evnen til at fjerne hendes “armknogle” og forvandle den til et våben! Vær forsigtig – hun kan overraske dig med et uventet slag, hvis du kommer for tæt på…

Hun er fuldt justerbar for maksimal uhyggeligt sjov, og hun kommer med tre udskiftelige ansigter: et udtryk med åben mund, et overrasket ansigt og et frustreret blik. Ansigtet med den åbne mund har bevægelige øjeæbler — brug det medfølgende Mini Tool NEO til at ændre den retning, hendes øjne ser!
Tre sæt udskiftelige hænder er også inkluderet; desuden er hendes arme aftagelige, og der medfølger en brækket knogledel, der kan sættes på hendes overarm for at udtrykke en brækket arm!
Hun kan også holde en af ​​sine løsrevne arme og bruge den som et våben!

Blå-baseret maling blev brugt til hendes uhyggelige hudtone, og de bandager, hun bærer, er spækket med detaljer for en realistisk tekstur.
Hendes krop er nydesignet til også at understrege hendes skumfidus-lignende blødhed!

En bunke jorddele medfølger, og hvis du fjerner hendes arm og sætter den fast i hullet i jordbunken, kan du genskabe scenen, hvor hun genopstår fra undergrunden!

Denne figur balancerer nuttethed med et strejf af frygt, gå ikke glip af denne søde zombiepige!

Udkommer februar 2025.

1/12 skala action figur. 14,8cm høj.

Lavet af Snail Shell.

Koster bl.a. 433kr. og 468kr. uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Europa kan medregne i angivet pris. Hos en dansk butik koster hun 756kr. alt inkl.

Kan bl.a. købes hos

RPG-03 Zombie Grisa
©SNAIL SHELL