Tryk ESC for at lukke

AIOdense – Film dag – Jin-roh

22sep16:00AIOdense – Film dag – Jin-roh

Event detaljer

Nogle gange er det hyggeligt at se en god action-thriller sammen med andre, så denne fredag sætter vi Jin-roh på i foreningen AIOdense.

Beskrivelse

I en alternativ historie, efter Anden Verdenskrig, florerer civile uroligheder og terrorisme i et ødelagt Japan under udenlandsk besættelse. Under en fejlagtig opsnapning af underjordisk ammunition, der overføres af en terrororganisation, er konstabel Kazuki Fuse, en soldat i en elitebekæmpelsesenhed, vidne til den sande terror af den menneskelige natur. Han formår ikke at forhindre en teenagepige i at udføre en desperat selvmordsbombe, der efterfølgende forårsager enorme ødelæggelser for Tokyo. Med mentale ar og hans kompetence i tvivl bliver Fuse sendt tilbage til militærakademiet til re-evaluering. Uden at han ved det, vil han snart blive fanget i et net af regeringskonspirationer, der har magten til at bestemme fremtiden for hele Japan.

Mens Fuse betræder den fine grænse mellem menneske og dyr, opdager han i sidste ende, hvilken side han virkelig tilhører.

Plan

  • 16:00 Der åbnes.
  • 17:00 Der gås efter mad. og spisning ved tilbagekomst.
  • 17:45-18:00 Nyheder fra Japan, med kommende animer, figurer og hvad der ellers rør sig der over.
  • 19:00 Så skal der ses film.

Tiderne er vejledende

Mere

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!
Nørregade 60, 5000 Odense C

Learn More

Kommentarer

Skriv en kommentar