Tryk ESC for at lukke

AIOdense – Fredag 3 juli – Sommerfest

03jul16:0022:00AIOdense – Fredag 3 juli – Sommerfest

Event detaljer

Vanen tro holder AIOdense en sommerfest tæt ved starten af sommerferien hvor vi griller, forhåbentlig udenfor (vi kan låne cafeens store grill) men ellers har vi også adgang til caféen, så tag noget kød med og noget tøj på der kan klare at blive vådt og kom og hold en hyggelig sommerfest med andre japan nørder.

Hvorfor tøj der kan tåle at blive vådt og måske lidt beskidt? Jo der vil (vanen tro) nemlig være vandmelon-slagning (kan let sprøjte med rød saft).
Æbledykning er dog aflyst i år grundet smitterisiko, derfor må vi heller ikke sidde så tæt eller stå i tæt kø til (vandmelon)slagtningen som normalt, men det skal vi nok få til at fungere og hygge os alligevel!
Husk også på at da vi er udenfor eller i andre lokaler kan vi være flere end i de normale lokaler, men der skal stadig være afstand mellem hver person i den måde vi sidder på.

Foreningen giver dyppelse og lidt tilbehør som hvidløgsbrød.

Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem.

Mere

Tid

(Fredag) 16:00 - 22:00

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!
Nørregade 60, 5000 Odense C

Learn More

Kommentarer

Skriv en kommentar