Connect with us

Hi, what are you looking for?

september, 2020

04sep16:0022:00AIOdense – Høstfest!

Mere

Event detaljer

Nu er høsten ved at være forbi, ikke at det har nogen betydning for de fleste i foreningen, men det er en god undskyldning for at holde en “høst”fest i foreningen!

Siden det stadig er COVID-19 tid er det ikke et sammenskudsgilde som normalt men maden bliver lavet af få, udvalgte personer i cafeens køkken. Det betyder at I ikke skal hjælpe til, højest med opvasken, men bare sætte jer og hygger jer.

Der bliver blandt andet rigtig god mad i japansk stil meget lig den man faktisk får derovre og ikke den meget “dansk-ificerede” vi normalt finder herhjemme (som f.eks. i de japanske haver).

Vi er i cafeen denne fredag! Bank på ruden for at blive lukket ind eller ring på telefonen som normalt.

Vi satser på at der serveres klokken 18. Der vil være “nyheder fra Japan” som normalt, men på grund af spisningen kan vi ikke sige tidspunktet på forhånd.

Tid

(Fredag) 16:00 - 22:00

Lokation

Ungdomshuset Odense

Nørregade 60

Organisator

Foreningen AIOdenseVi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til! Nørregade 60, 5000 Odense C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X