Den længst kørende danske hjemmeside om anime, manga og anden moderne japansk kultur siden 2000

Tryk ESC for at lukke

AIOdense – Høstfest

17sep16:0022:00AIOdense – Høstfest

Event detaljer

Nu er høsten forbi, ikke at det har nogen betydning for de fleste i foreningen, men det er en god undskyldning for at holde en “høst”fest i foreningen!

Der bliver mad i japansk stil meget lig den man faktisk får derovre og ikke den meget “dansk-ificerede” vi normalt finder herhjemme (som f.eks. i de japanske haver). Planen er takoyaki og tonkatsu, men da der købes ind inden så sørg for at sige det til et bestyrelsesmedlem så hurtigt som muligt så vi kan købe ind derefter – deltagelse på sociale medier er ikke en tilkendegivelse da folk plejer at regne det som uforpligtende. Vi har allerede talt med en del sidste uge om det, I er ikke glemt!

Vi er i cafeen denne fredag! Bank på ruden for at blive lukket ind eller ring på telefonen som normalt.

Vi satser på at der serveres klokken 18. Der vil være “nyheder fra Japan” som normalt, men på grund af spisningen kan vi ikke sige tidspunktet på forhånd.

Som altid åbnes der klokken 16 og lukkes klokken 22 officielt.

Mere

Tid

17. september 2021 16:00 - 22:00(GMT+02:00)

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!

Learn More

Get Directions

Kommentarer

Skriv en kommentar