Tryk ESC for at lukke

AIOdense – Julefrokost

06jan16:0022:00AIOdense – Julefrokost

Event detaljer

Som vanen tro så starter vi altid året med julefrokosten. Menu vil blive planlagt snarest. Og som altid vil det være gratis for medlemmer af foreningen, og der vil være en mindre bruger betaling for andre gæster.

Husk at gå til vores Facebook event og sæt jer som deltager, eller giv besked til et bestyrelsesmedlem om, at i deltager i spisningen, da der vil blive lavet mad efter antal deltagere.

Link: https://www.facebook.com/events/1404264300106030/?ref=newsfeed

Der vil også være pakkeleg. Vær person som vil delgate i dette skal medbringe 2 pakker. Dette må IKKE være mad eller drikkelse.

Sidst så er det også her, at vi begynder at opkræve kontingent for det nye år. Kontingentet er som altid på 150,- og kan betales enden kontant på dagen til et bestyrelsesmedlem eller via bank overførelse.

Plan

  • 16:00 Der åbnes
  • 18:00 Vi satser på at maden er klar.
  • 19:00 Nyheder fra Japan. Vi satser på at der er “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem hvis muligt efterfulgt af pakkeleg.

Tiderne er vejledende

Mere

Tid

(Fredag) 16:00 - 22:00

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!
Nørregade 60, 5000 Odense C

Learn More

Kommentarer

Skriv en kommentar