Connect with us

Hi, what are you looking for?

september, 2020

25sep16:0022:00AIOdense – Ninjaer

Event detaljer

Alle kender ninjaer, omend de mytiske snigmordere har fået en klart magisk præg i de seneste årtier efter Naruto. De var dog rigtige personer, men var de f.eks. virkelig så glade for kastestjerner og sværd som man skulle tro ud fra både Vestlige og Japanske populær kulturelle film?

Denne fredag er der foredrag om disse mytiske krigere, der er en af de mest kendte historiske arketyper i Vestens opfattelse af Japan.


Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem. Dagens tema kommer på derefter, typisk omkring klokken 19-19:30 alt efter hvornår nyheder slutter plus en halv time derefter til at hente forsyninger og/eller mad.

Mere

Tid

(Fredag) 16:00 - 22:00

Lokation

Ungdomshuset Odense

Nørregade 60

Organisator

Foreningen AIOdenseVi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til! Nørregade 60, 5000 Odense C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X