Den længst kørende danske hjemmeside om anime, manga og anden moderne japansk kultur siden 2000

Tryk ESC for at lukke

AIOdense – Ninjaer

25sep16:0022:00AIOdense – Ninjaer

Event detaljer

Alle kender ninjaer, omend de mytiske snigmordere har fået en klart magisk præg i de seneste årtier efter Naruto. De var dog rigtige personer, men var de f.eks. virkelig så glade for kastestjerner og sværd som man skulle tro ud fra både Vestlige og Japanske populær kulturelle film?

Denne fredag er der foredrag om disse mytiske krigere, der er en af de mest kendte historiske arketyper i Vestens opfattelse af Japan.


Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem. Dagens tema kommer på derefter, typisk omkring klokken 19-19:30 alt efter hvornår nyheder slutter plus en halv time derefter til at hente forsyninger og/eller mad.

Mere

Tid

25. september 2020 16:00 - 22:00(GMT+02:00)

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!

Learn More

Get Directions

Kommentarer

Skriv en kommentar