Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

AIOdense – Oprydning af skab/Guess that Anime Opening

27maj16:0022:00AIOdense – Oprydning af skab/Guess that Anime Opening

Event detaljer

Denne fredag vil vi både få ryddet op i vores skabe, for at få styr på alt det vi har, og komme af med alt det vi ikke bruger mere. Disse ting vil blive sat til salg til en auktion ugen efter. Og for alle dem, som ikke lige er med til oprydningen der bliver der lavet Guess that Anime Opening imens. En sjov lille leg hvor vi høre starten af en opening, og så skal prøve at se om vi kan finde ud af hvor den hører til.

Plan

  • 16:00 Der åbnes
  • 17:00 Der gås efter mad. Vi håber flest vil hente mad og spise sammen omkring klokken 17 (hentning, spisning ved tilbagekomst).
  • 18:00 Nyheder fra Japan. Vi satser på at der er “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem hvis muligt.

Oprydning og musik quiz finder sted under det meste af dagen.

Tiderne er vejledende

Mere

Tid

(Fredag) 16:00 - 22:00

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!
Nørregade 60, 5000 Odense C

Learn More

Skriv en kommentar