Tryk ESC for at lukke

AIOdense – Sommerens animeer

31jul16:0022:00AIOdense – Sommerens animeer

Event detaljer

Nu er sommer sæsonen godt i gang på japansk TV, den begyndte her i juli, og dermed er der kommet en del gode nye animeer – en liste kan ses på MyAnimeList. Vi vil se nogle af disse denne fredag, så forslag er velkomne men husk at vi skal følge reglerne for ophavsret.

Vi satser på at have anime kørende det meste af aftenen udover nyhederne. Folk der ikke ønsker at følge med men hygge og føre andet end lavmeldte samtaler bedes gå ind i rummet ved siden af.

Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem. Skulle der være ønske om det vil der i forbindelse med nyhederne vil der blive set anime om virus og talt/undervist om corona af en biolog.

Som altid åbnes der klokken 16 og lukkes klokken 22 officielt.

Mere

Tid

(Fredag) 16:00 - 22:00

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!
Nørregade 60, 5000 Odense C

Learn More

Kommentarer

Skriv en kommentar