Den længst kørende danske hjemmeside om anime, manga og anden moderne japansk kultur siden 2000

Tryk ESC for at lukke

AIOdense – Tawawa on a monday

25feb16:0022:00AIOdense – Tawawa on a monday

Event detaljer

Nogle af os har haft en kort ferie og er begyndt på arbejde/skole igen, og efter en ferie kan den første uge lidt føles som en lang mandag. Og hvad kurerer en grå mandag bedre en søde anime piger med masser af pep (og meget store bryster). Afsnittene er korte men består også kun af små scener, der viser hverdagen med en række forskellige piger (med meget store bryster). Men der er ikke nøgenhed, meget synligt undertøj eller andet upassende i serien omend den fører et kamera der tydeligvis godt kan lide at fremvise pigerne (der har meget store bryster) fra forskellige vinkler. Så derfor kan vi sagtens se serien i fælleskab og more os over kameraføringen – for der er nok mange der godt kan lide søde piger (med meget store bryster).
Fik vi fremhævet pigernes største karaktertræk?

  • 16:00 Der åbnes
  • 16:15 Anime – Tawawa on a Monday
  • 17:00 Der gås efter mad. Vi håber flest vil hente mad og spise sammen omkring klokken 17 (hentning, spisning ved tilbagekomst).
  • 18:00 Nyheder fra Japan. Vi satser på at der er “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem.
  • 19:00 Hygge eller mere anime

Tiderne er vejledende

Mere

Tid

25. februar 2022 16:00 - 22:00(GMT+02:00)

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!

Learn More

Get Directions

Kommentarer

Skriv en kommentar