Den længst kørende danske hjemmeside om anime, manga og anden moderne japansk kultur siden 2000

Tryk ESC for at lukke

AIOdense - Vinteren og forårets anime 2020

12jun16:0022:00AIOdense - Vinteren og forårets anime 2020Flyttet fremad af flere gange grundet den længerevarende nedlukning grundet COVID-19.

Event detaljer

EVENT RYKKET PÅ GRUND AF COVID-19!

Vi blev ikke færdige sidste uge, så vi tager det igen.

Nu nærmer vinter 2020 sæsonen sin afslutning på japansk TV, den begyndte her i januar, og dermed er der kommet en del nye animeer der nu nærmer sig deres afslutning – så der er noget at se færdig hjemme når de sidste afsnit kommer. Vi vil se nogle flere af disse nye anime denne fredag, så forslag er velkomne men husk at vi skal følge reglerne for ophavsret.

Vi satser på at have anime kørende det meste af aftenen udover nyhederne. Folk der ikke ønsker at følge med men hygge og føre andet end lavmeldte samtaler bedes gå ind i rummet ved siden af. Skulle der være ønske om det vil der i forbindelse med nyhederne vil der blive set anime om virus og talt/undervist om corona af en biolog.

Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem.

Som altid åbnes der klokken 16 og lukkes klokken 22 officielt.

Mere

Tid

12. juni 2020 16:00 - 22:00(GMT+02:00)

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!

Learn More

Get Directions

Kommentarer

Skriv en kommentar