Den kommende Ladies vs. Butlers anime begynder den femte januar, men der er kommet en trailer for den nu.

Serien ser ud til at handle om masser af piger, primært en blond med sjove hestehaler, og en butler. Lur mig om der ikke kommer en masse fanservice og bryster undervejs.

Resume tilføjet 22/12/09

Det er en romantisk komedie der handler om Akiharu Hino (Kazuyuki Okitsu), en alminde high school elev der desværre ligner en ballademager. Han melder sig til et akademi der engang var en skole for frøkener fra overklassen, og han bliver placeret i skolen ny-startede tjener trænings afdeling. De studerende der bliver oplært til enten at blive stuepiger eller butlere, og Akiharu finde sig selv med blandt de mundhuggende kliker.

Serien får premiere den 5 januar og bliver på 12 afsnit.

Kilde Japanator

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,