Den 29 marts begynder Hana Kappa, en anime udgave af Tadashi Akiyamas manga til børn, på den offentlige NHK-Educational tv-kanal. Mangaen handler om Hana Kappa, en kappa (mytisk japansk flodvæsen) som har en blomst (hana) voksende ud af sit hovede. Hana Kappa-kun bor hos sin far, mor og bedstemoder i en blomstrende landsby ved navn Yamabiko.

Akiyamas manga kører i Mainichi Shōgakusei Shimbun, en daglig avis til grundskolebørn udgivet af Mainichi Newspapers firmaet. Der vil komme et afsnit af animeen hver ugedag klokken 7:15 som så gentages klokken 17:30.

Hana Kappa er også hovedperon i to billedbøger. Det er dog ikke første gang af en af Akiyamas billedbøger bliver animeret, hans Mame-ushi historie om en ko på størrelse med et støvkorn, udkom som anime i 2007.

Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i:

Tagged i:

,